Unikatnih posjeta: 6726  
Danas: 47  
Online: 1
2012-05-09

Dobra suradnja sa općinom Žumberak

 

Iako jedna od siromašnijih općina Žumberak svake godine uspije izdvojiti ne velika ali za nas veoma značajna financijska sredstva za naš rad.
Ali i osim toga općina nam izlazi u susret na mnoge druge načine kako bi nam olakšala naš rad. U vrijeme kada klubovi muće brigu oko startnina i odlazaka na natjecanja koja nisu u bližoj okolici Zagreba, mi se možemo pohvaliti da smo među rijetkim klubovima koji si mogu priuštiti organizirano putovanje i nastup na utrkama Hrvatske Cestovne Lige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iz tog razloga velika nam je podrška kada nam općina ustupi svoj kombi da bismo otišli na polumaraton u Osijek ili Split gdje smo na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za veterane odnijeli 4 medalje i ekipno osvojili 1. mjesto. Velika nam je to pomoć i u materijalnom a još više u moralnom smislu. Lakše je kada znamo da netko stoji iza nas. Lijepo je i čuti da nas drugi vide kao jedan dobro organizirani klub koji osim što pobjeđuje na gotovo svim natjecanjima na kojima se pojavi još uvijek se uspijeva pobrinuti za one osnovne potrebe naših natjecatelja.

S toga zahvaljujemo se općini Žumberak i njenom načelniku gospodinu Zdenku Šiljku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isto tako moramo se zahvaliti i gospodinu Crljenici iz Karlovca koji nam u istoj mjeri izlazi u susret i koji nam je na sličan naćin pomogao pri putovanju prošle godine u Sinj i Osijek a i ponovni odlazak ove godine na ekipno prvenstvo Hrvatske u Sinj.

Lijepo je čuti kada je na skupštini Kulturno prosvjetnog društva Žumberak gospodin Milan Radić, predsjednik društva (a naš dopredsjednik) postavio jedan od ciljeva financijsko jačanje društva te u budučnosti financijska pomoć udrugama koje djeluju pod zajedničkim imenom Žumberak među kojima je istaknut i naš Atletski klub. Dobro je znati da imamo i zajedničke klupske prostorije u centru Zagreba.

Svima skupa zahvaljujemo a nama je drago da je naš 15-godišnji rad prepoznat od strane mnogih koje veže naše zajedničko ime i da u ovim teškim financijskim vremenima znamo da i dalje imamo podršku koja garantira naš opstanak i dalji još značajniji razvoj.

povratak...

KOMENTARI:

Dodaj komentar
Komentar :
Ime :
Email :
   

Listopad 2019
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Anketa
U 2013. prioritet će mi biti
maraton
polumaraton
neka kraća disciplina
trčati samo rekreativno
natjecanje u cestovnom kupu
početi se baviti trčanjem


Ukupno glasova: 105

 

    Atletski klub Žumberak