Unikatnih posjeta: 2741  
Danas: 19  
Online: 1
2012-11-26

Atletičari kluba 9. puta za redom prvaci Cestovnog kupa

Nakon Stareka i ekipnog 2. mjesta (iza Agrama) i trenutnom prednosti od 1400 bodova ispred drugoplasiranog Veterana već sada možemo zaključiti da je prednost nedostižna i da godinu završavamo sa ekipnim prvim mjestom u kategoriji atletičara.

Podsjetimo, Hrvatski cestovni kup nastao je 2003. godine i osim prve godine kada mu i nismo pridavali previše pažnje redovito smo završavali godinu na čelnoj poziciji. I prije toga u vrijeme Pankretićevog Cro-Cupa klub je ostvarivao slične rezultate. Možemo zaključiti da smo ostavili značajan trag u svijetu dugoprugaškog i cestovnog trčanja i sa pravom si možemo pripisati titulu elitnog trkačkog kluba. Ostvarili smo uspijeh koji će teško ponoviti neki drugi klub (barem ne idućih 9 godina).

Ligu ekipno (M+Ž) završavamo na 2. poziciji i time smo ponovili prošlogodišnji uspijeh. Naš ženski tim koji se bori u prilično teškoj konkurenciji dao je svoj značajan doprinos ovom rezultatu

Žene su trenutno pete, a krajnja pozicija je još uvijek neizvjesna. Mi smo ipak zadovoljni činjenicom da je ženska ekipa kako se bližio kraj godine bila sve bolja, pa je tako na posljednjoj utrci lige na Stareku naš tim od dvije cure uspio završiti polumaraton sa ukupnim vremnom tek nešto preko 3 sata. Možemo se sada sjetiti vremena kada je Žumberak sa Dunjom Krišto, Marijom Paulus i Vrajić, Danijelom Černić i Mirelom Ižom bio nedodirljiv u ovoj kategoriji. Vjerujemo da ćemo i to ponoviti.

I što još dodati, sa ekipnim 2. mjestom na prvenstvu države u polumaratonu (Sinj) i u maratonu (Zagreb) te sa pojedinačnim 2. mjestom u obe discipline (Plitvice i Starek) te našim Dragom koji je u ovoj godini istrčao najbolji Hrvatski rezultat u maratonu, a i našim dvojcem Paripom i Josketom koji su pojedinačno 1. i 2. u cestovnom kupu možemo biti sasvim zadovoljni.

Iduće godine lagano do 10. klupske pobjede...

Ekipni i pojedinačni rezultati Cestovnog kupa mogu se vidijeti ovdije

povratak...

KOMENTARI:


Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/akzumbe9/public_html/dijelovi/sadrzaj2.php on line 88
Dodaj komentar
Komentar :
Ime :
Email :
   

Prosinac 2017
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Anketa
U 2013. prioritet će mi biti
maraton
polumaraton
neka kraća disciplina
trčati samo rekreativno
natjecanje u cestovnom kupu
početi se baviti trčanjem


Ukupno glasova: 93

 

    Atletski klub Žumberak